maaalinnilssson

Alla inlägg under september 2010

Av malin nilsson - 9 september 2010 10:17

Vad jag har tråkigt! Märks att jag har tråkigt på dagarna, jag uppdaterar bloggen 2-4 gånger om dagen, och så kikar jag in på alla andras bloggar och irriterar mig över att dom inte uppdaterar. Men det kanske är att alla andra har bättre saker att göra på dagarna än att blogga..


Nu sitter jag och väntar på att klockan ska snurra på lite fortare. Om två timmar ska jag åka till vet. med Lina. Jag kollade till såret nu när jag vaknade och fy vad äckligt det var!! Det rinner en massa var och vätska ur såret så hon är alldeles kladdig i bak. Blää! Det blev marsch pannkaka in i duschen och tvätta rent. Men tycker synd om henne stackarn.. Tratten som hon har är alldeles för stor så hon snubblar in i allt som kommer i vägen. Och hon är ju inte det smartaste som finns så när hon fastnar i nått fortsätter hon att gå framåt i hopp om att ändå komma framåt.. Lilla puckot! Jag ska köpa en ny tratt sen. Hon når inte ens vatten skålen för att tratten är så stor.


Jag hittade ett jätte smarrigt recept som jag tänkte prova att baka nu. Hej hej!

Av malin nilsson - 8 september 2010 17:22

Sitter i min ensamhet och äter middag.. Inte allt för roligt men det är ingen annan hemma.


I morgon ska jag till veterinären med Lina. Hon har en riktigt otäck böld. Jag tror att det är en analsäcksinflammation. Inte så där jätte trevligt. Pappa ville avvakta innan vi ringde veterinären men hon blev bara sämre under eftermiddagen så då ringde jag och bokade tid. Fast det är ju jag som kommer få åka så klart. Har blivit jätte nojig när jag ska köra bil nu! Kan ju säga att jag lärde mig en läxa iaf! Fyy, tänker aldrig köra för fort igen! 


Nu ska jag ge vovvarna mat sen ska jag ut till pappas pullor. 

Av malin nilsson - 7 september 2010 14:40

Vad ska jag säga? Husmusen var inte tillräckligt smart för att överlista mig! Så går det för den som kommer objuden hem till mig...


    

Av malin nilsson - 7 september 2010 13:29

Veckorna liksom kryper fram och helgerna går i raketfart! Inte så konstigt heller när man sitter hemma hela dagarna.. Men nästa vecka börjar skolan igen! Trodde aldrig att jag skulle säga det men nu ser jag faktiskt fram emot skolan! Jag är så glad över att rektorn beslutade att jag skulle få gå om ett år! Känns mkt roligare att få läsa dom kurserna jag vill och så känner jag inte samma press längre med att få klart alla stora prov. Tror det kommer bli riktigt bra det här! Ska till skolan på fredag och få min nya studieplan. 


Jag sitter och väntar på att Johan ska komma in nån gång och äta lunch! Jag tänkte prova att göra raggmunkar till lunch. Inte det lättaste (och inte det godaste heller för den delen). Men pappa tyckte om dom iaf. Det är nånting? 


I två dar har det varit något som prasslat under diskbänken.. Tror att det har flyttat in en liten husmus där.. :S Jag som hatar möss! Jag har satt upp två rått fällor nu med ost och bacon så är det en mus där under så kan den knappast motstå mitt kalas käk till den! Sitter och väntar med spänning nu att den ska slå igen! (Precis, så mkt har jag att göra på dagarna..)


Nu ska jag hänga min tvättmaskin. Hej så länge!

Av malin nilsson - 6 september 2010 21:15

Nu är vi äntligen färdiga med alla balar! Mätaren stannade på 668 balar minus några som vi pressade om. Men det blev perfekt! Anna skulle ha 500 och jag ska ha 150 så det blev precis så det räckte till båda. Kanon! 


Blev hungrig efter att ha lyft balar hela kvällen så nu sitter jag och mumsar på en av mina marmeladbröd. Hur goda som helst! Om jag får skryta lite :D Får lägga upp receptet sen..


Nej nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch! Ser ut som en med brottsbenägen hudfärg från ett icke skidåkande land just nu! Hehe. Dålig humor eller inte... Kunde bara inte låta bli att skriva det. 

Av malin nilsson - 6 september 2010 15:23

Jag tyckte att jag hade hittat ett skit bra recept på bröd! Bakar in fyllningen och så har man riven ost utanpå. Skit bra när man ska upp till skolan, bara slänga in i mikron så har man färdigt bröd. Kanon! Men det var ju liiite svårare än jag trodde. Degen kladdade, fastnade överallt. Blev inge fina kuvertbröd inte men ja det får duga... Och så jäste dom till det dubbla i ugnen så man kommer inte behöva gå hungrig till skolan iaf!


   Började bra!  Slutade i kaos! Jag lyckades bränna alla plåtar så dom ser inte så goda ut alls. Men när jag smakade så var dom riktigt mumsiga! :D Det är väl huvudsaken?? 

Av malin nilsson - 5 september 2010 22:36

I dag har vi pressat halm hela långa dagen! Eller kanske inte riktigt för i början var det en massa strul med pressen så det tog ett tag innan vi kom igång.. Jag åkte på "fingörat", alltså köra vagnar med balar. Inte helt fel att sitta i traktorn en hel dag och se på när alla andra jobbar och sliter! Fast det är väl kanske inte den bästa traktorn som man får köra heller. Man börjar ju undra hur dom tänkte på 50-talet när dom byggde denna traktor.. Ergonomi var tydligen inget ord dom kände till minnsan! Man blir ganska mör i ryggen iaf när traktorn hoppar och far. I morgon ska vi pressa upp det sista som blev kvar, sen har vi så att vi klara oss i vinter! Wihoo!


   Måste lägga upp en bild på Majoren också! Fast den vi har är garanterat inte så fin!


God natt alla :D!


Av malin nilsson - 5 september 2010 09:12

Det verkar som om alla ligger sjuka just nu. Vart man än går in så skriver alla att dom har ont i huvudet, förkylda, feber och Gud vet vad... Men antar att det är sånna tider nu. Hösttider! Jag har nu släppt hoppet om att sommarvärmen ska komma tillbaka.  Jag har redan köpt stickade tröjor som jag ska gosa ner mig i! Men tur att jag redan har bunkrat upp inför hösten för jag kommer inte ha råd att göra nånting alls dom kommande månaderna... Suck. Men men är huvudet dumt får plånboken lida :(. Men jag måste verkligen säga att jag har lärt mig av mina misstag!


Nu kallar frukosten! (Jag måste verkligen börja baka bröd igen! Är så less på att knapra knäckebröd på morgonen!)

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards