maaalinnilssson

Alla inlägg den 12 september 2010

Av malin nilsson - 12 september 2010 23:41

Såg nyss Mamma mia som gick på trean. Älskar den filmen! Sitter och lyssnar igenom alla tracks på spotify nu från filmen. Lika bra att jag aldrig köpte filmen. Då hade jag varit less på den vid det här laget! Skulle kunna se om den nu på momangen! 


I morgon kommer äntligen SOLO hem i brevlådan! Lycka! En månad är alldeles för lång tid. Men dom säger ju att den som väntar på något gott...


På tisdag har skatteverket en Informationsträff. Jag borde sluta anmäla mig till saker som pappa tjatar om! Fast det här är bara två timmar. Flummskolan håller ju på hela dagarna!


Lina ligger och stirrar på mig så jag antar att hon vill gå ut. Sen ska jag sova. 

God natt!


Av malin nilsson - 12 september 2010 20:46

Ja man kallar ju söndagar för vilodag så jag sov till kl tolv i dag. Det var riktigt skönt! Tror inte  jag har sovit så länge sen typ aldrig.. Men jag vaknade av att mamma dammsög utanför min dörr! Måste vara det jobbigaste ljudet som finns! Hann bara få i mig frukost så ringde Ina och satt på loppis och ville ha sällskap. Älskar marknader! Det är så mysigt! Sen åkte jag hem och städade lite på rummet. (med andra ord jag kastade in alla kläder som låg på sängen in i garderoben, sen klart!)


Jonna och snyggingen Stellan lyckades klura sig hem till mig från Österby så eftermiddagen spenderades med henne. Vi åkte hem till Ina och kikade på hennes ursöta kaninungar! Jonna tingade en liten snygging. Skulle  vilja ha jag med! Fast jag vet att jag bara kommer tycka det är roligt första månaderna. Suck... Sen åkte vi hem till mig och fikade lite.


Ikväll blir det popcorn och film! Yummi!

Av malin nilsson - 12 september 2010 03:50

Shit vilken dag! Den här dagen har jag varit med om så många nya händelser. Känns som om jag skulle vilja dela in den här dagen i tre dagar. Eller nej nu blev det fel men när jag tänker tillbaka på det jag gjorde på förmiddagen så känns det som om det var i förrgår. Jag vet inte vad som hände med mig i dag men jag kände att efter vi hade mediterat så hände det något jätte konstigt inom mig. Vi fick tänka oss in i en "egen värld" och efter så kändes det som om jag aldrig hade varit på någon annan plats förut. Shit vad jag svammlar! Tror att det är svårt att leva sig in i känslan om man inte var där just då... Flummskola eller inte. Jag tror faktiskt att jag kommer få ut något av dom här träffarna, även om jag inte vet vad.


Åter till kulturnatten! Först gick jag ut och käkade med mamma, pappa, elin och robin. Kina såklart! Blir alltid samma när vi går ut med familjen! Sen träffade jag Linn och Karro. Väldigt trevligt! Blev lite häng, ehm ja.. lite överallt. Slutade på pitchers. Karro kom in med mitt gamla leg. Ganska coolt tycker jag! Sen tog det typ 2 timmar innan Linn och Karro bestämde sig för vart dom skulle :P Men jag ville åka hem till min säng och dom andra fortsatte till ja, det vet jag inte men blev säkert bra! Nu ska jag och mitt överfulla huvud sova!


God natt!

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards