maaalinnilssson

Alla inlägg under september 2010

Av malin nilsson - 21 september 2010 20:48

Ja precis! Vad har hänt egentligen? Jag har inte bloggat på flera dar! Men jag har varit så trött när jag har kommit hem från skolan så jag har inte orkat helt enkelt! Fast det har inte hänt så mkt heller senaste dagarna.


I dag fick jag min böter för fortkörningen. Det stod "du är skäligen misstänk för hastighetsöverträdelse". 2000 kr fattigare! Kul! Jag såg hur rolig ut som helst på fotot! Haha, livrädd!


nej nu ska jag duscha och kolla på film. Får börja uppdatera bloggen lite oftare!

Av malin nilsson - 18 september 2010 13:14

Ibland så börjar jag undra vad jag har för något upp i bollen.. Jag gick ut för att plocka svamp, men jag tänkte bara på att plocka trattkantareller eftersom jag trodde att det var för sent på säsongen att plocka vanliga. Så när jag går där på stigen så är det massor med gula svampar överallt. Eftersom jag inte tillhör en av dom smartare som vandrar på denna jord så trampade jag ner alla. När jag upptäcker mitt misstag så var dom flesta såklart nertrampade. Lyckat! 

Jag lyckades få ihop några hela iaf. Sen letade jag bara efter gula och lyckades skrapa ihop 6-7 liter iaf =)

Jag tog lite bilder man datorn vill inte samarbeta just nu så dom kommer senare :)




Av malin nilsson - 18 september 2010 11:11

Degen verkar inte ha allt för mycket att bjuda på. Jag kände just ett väldigt stort sug efter att gå ut i skogen och leta svamp. Kommer ihåg att jag gjorde det förra året och hittade typ 20 liter! Det var riktigt roligt, men mamma har sagt att det inte finns lika mycket i år och jag vill ju bara gå ut om jag hittar svamp. Men jag ska nog göra ett försök iaf. 


I går hyrde jag The lovely bones. Jag tyckte att det inte var så bra alls, eller så fattade jag inte själva handlingen. Det var skönt att äckelgubben dog i slutet iaf!


  

Av malin nilsson - 17 september 2010 19:24

Ikväll blir det en riktig myskväll i soffan! Har halvfabrikats kyckling i ugnen och riset kokar för fullt. Sen blir det film med chips och dip! Mums! Det är trots allt fredag och jag har mer eller mindre levt på grönsaker senaste dagarna så i dag tänkte jag skämma bort mig lite. Lasse och Hedvig är också här så jag får mat sällskap iaf och det är skönt!


Jag hyrde en film som heter Flickan från ovan. Den verkar riktigt bra! Skulle vart roligare att ha tittat med någon men alla verkar vara väldigt otaggade på allt ikväll. Fast det är iof jag också om det inte är hemma hos mig :P


Nej nu ska jag fortsätta med min matlagning!

Av malin nilsson - 17 september 2010 13:28

Jag lyckades ignorera väckarklockan i morse och försov mig med en timme så jag fick stressa som en tok för att hinna med bussen. Och för första gången i mitt korta liv så gick jag till skolan utan smink! Kändes konstigt men skönt!


Annars har jag och Jossan haft mjölk och nöt kursen hela förmiddagen. Blev några vändor inne i ladugården när vi höll på att torka ensilage så nu luktar jag kossa. Härligt? Ehh nej... Sen blev det hamburgare till lunch! Jällas mat är nog den godaste skolmaten man skulle kunna få! Riktigt smaskens och nu är jag proppmätt! 

Jag blev jätte ledsen när Jossan påminnde mig om att jag fortfarande har en djurhus vecka kvar! Inte roligt alls. Det är typ bara hemska små ettor som inte kan något och en Robban som pratar så att öronen sprängs! Nej fy. Djurhus veckor är inget för mig inte. Kommer bli ännu värre att ha en helg sen. Vara helt ensam med alla små äckel råttor! Blää!

  


Nej nu ska jag ta en dusch och sen läsa klart min SOLO.

Av malin nilsson - 16 september 2010 21:45

Fy tusan vilket pass det var i dag! I slutet gav jag allt jag hade och såg fram emot stretchningen. Jag hade aldrig gått på Annas pass förut och visste så klart inte att hennes pass är längre. När jag var som tröttast visade det sig att det var 3 puls låtar kvar. Benen skakade ganska bra sista låten!


I dag fick jag agera försökskanin. Dock för mina egna små teorier jag har om allt.. Jag började i dag så jag har inget svar än om det funkar. Men jag har utvecklat mitt antioxidant knep iaf! Men det innebar att jag fick ligga i ett solarium i dag! Har jag inte gjort på flera flera år och jag ville egentligen inte göra det men ja. Den som ska bli fin får lida pin helt enkelt... I morgon ska jag inhandla pistachnötter och fortsätta min "behandling".


Jag känner att jag VERKLIGEN behöver en dusch nu! Först solning och sen ett mördarpass. Tror inte att någon vill lukta under mina armhålor nu! 


JAG FICK MIN SOLO I DAG! Som jag har längtat. Massa smarriga bilder och toppen utav allt är Kalles krönika! Han är för skön den killen!

   

Kärlek när den är som starkast! (ett gammalt nummer dock)

Av malin nilsson - 16 september 2010 18:23

Skolan var visst inte så dum iaf! Enda dagen jag går hel dag är på tisdagar! Riktigt skönt! I morgon slutar jag halv tolv. Lovely =). Mamma och Pappa ska bort i morgon kväll och lasse skulle på lan så då blir jag all alone. Hatar att vara hemma själv! Man är så van att det är liv och rörelse hela tiden här hemma! 


Men nu ska jag åka och träna :)

Av malin nilsson - 16 september 2010 18:23

Skolan var visst inte så dum iaf! Enda dagen jag går hel dag är på tisdagar! Riktigt skönt! I morgon slutar jag halv tolv. Lovely =). Mamma och Pappa ska bort i morgon kväll och lasse skulle på lan så då blir jag all alone. Hatar att vara hemma själv! Man är så van att det är liv och rörelse hela tiden här hemma! 


Men nu ska jag åka och träna :)

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards