maaalinnilssson

Alla inlägg den 23 september 2010

Av malin nilsson - 23 september 2010 15:31

Åh vad jag gillar den här dagen! Har inte hänt så mycket alls men allt känns bara bra i dag! Vi började med religion (som förövrigt är väldigt ointressant och onödigt ämne) sen hade vi hål i i typ två timmar så jag fick möjlighet att sitta och dregla över killarna som läser skogligt basår. Finns allt några hetingar där om man jämför med tidigare år! Sen hade jag och Jossan kött och nöt kursen som Julia kallar det. Så skönt att man inte har så långa dagar längre! Eller när jag tänker efter så har jag inte en ända heldag i skolan alls. Löööv it! =D


Jag sitter och funderar på att ta min en ride ner till Stabby och göra klart ett arbete som jag skulle göra på praktikplatsen. Eller så sparar jag det till nästa vecka och gör soppa och våfflor ist. Ikväll blir det tantgympa.


Jag började fundera över en fråga som jag fick på religionen i dag som handlar om själen. Jag tror att alla människor har en själ, men jag har aldrig trott att djuren har det. Men så började jag tänka att människan har ju faktiskt varit apor en gång i tiden. Hur och när kom själen till då hos människorna? Eftersom att jag inte tror att djuren har en själ. Och vad är egentligen en själ för något? Och vad händer med den när man dör? Deep shit... Men ändå ganska intressant att fundera på.


Jag börjar känna mig lite snuvig, hoppas att det inte bryter ut på riktigt för jag her verkligen inte tid att vara sjuk!

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards