maaalinnilssson

Alla inlägg den 11 september 2010

Av malin nilsson - 11 september 2010 17:34

Idag var jag på projektet "Din egen väg" på Villa Anna. Jisses vad fint det var där! När vi gick hem så frågade dom vad vi skulle ta med oss hem och minnas från den här dagen. Jag tänkte nästan svara maten! Har aldrig ätit på ett så där fint ställe! Inredningen var otroligt fin. Till och med dom här EXIT gångarna var fina! Vi åt dinkelstekt fisk (jag trodde att den hette krymmel men när jag googlade på krymmel så fanns det ingen fisk som hette så, så jag säger fisk :P) med potatis, kräftskum, pepparrotscremé, rödbetor och inlagd kapris. Det var helt otroligt gott! Till förrätt så fick vi en sallad med en vinägrett. Också riktigt god! Riktigt längtar till nästa träff bara för matens skull!


Det här projektet var inte alls som jag hade tänkt mig. Trodde att det skulle handla om att man skulle få hjälp med att komma igång med ett företag men så var det inte alls. I början tänkte jag vad det var för jäkla flummskola jag anmält mig till men sen började jag faktiskt att känna igen mig i vad vi pratade om. Man skulle kunna säga att det hela handlar om personlig utveckling och att hitta sig själv. Tror faktiskt att det skulle vara ganska bra för mig att prata med andra om sånt man inte tar upp annars i vardagen!


Oj oj vilket långt inlägg det blev! Skulle kunna skriva hur mkt som helst till men nu ska jag göra mig i ordning och sen bär det av in mot stan och kulturnatten! Först blir det ut och äta med mamma och pappa och kanske elin och Robin. Kände lite för att vara lite kulturell den här kvällen för en gångs skull. Händer ju trots allt ganska mkt intressant. Fast jag ska leka av gammlingarna lite sen kanske det blir något skojigt!

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards