maaalinnilssson

Alla inlägg den 14 september 2010

Av malin nilsson - 14 september 2010 20:17

Hade helt glömt bort duggregnet och blöta löv som ligger överallt. Nej tycker nog inte att hösten är så bra iaf när jag tänker efter. Blää...


Dagen spenderades med Sara i stan i dag. Var mysigt! Blev Cupido och impulsköp. Hittade en riktigt snygg skinn jacka. Men ja, det var dom pengarna som träningen skulle gå till. Suck. Tur att jag har ett litet lager på banken! Hehe. Jag hade helt glömt bort också att informationsmötet på skatteverket var i dag. Så det gick åt ett par timmar till det också. Efter så kände jag mig inte alls så taggad längre på att starta eget. Mkt att hålla reda på! Efter ett tag kände jag att det var hopplöst och blev helt plötsligt jätte trött! Och då menar jag jätte trött! Jag satt och nöp mig själv för att hålla ögonen öppna!


Sen när jag kom hem så kom jag på att jag helt hade glömt bort att det var tantgympa ikväll också! Så det var bara att svida om och bege sig ut i höstrusket!


Nu ska jag duscha och krypa ner i sängen och kolla på film. Känns lite mera som mitt rätta element än att hålla på och hoppa och skutta med gamlingar. 

Av malin nilsson - 14 september 2010 09:43

I dag är det jätte härligt väder ute. Solen lyser och björkarna lyser alldeles gula nere i fårhagen. Hösten är nog inte så dum trots allt! Fast det blåser ganska kallt ute i dag. 


I dag ska jag in till staden och fika med Sara. Kommer bli jätte mysigt som vanligt!


Jag vill jätte gärna se I rymden finns inga känslor. Den verkar vara ganska rolig tycker jag.


Jag kommer inte ens ihåg när jag var på bio sist! Tror att det typ var i vintras när jag såg Snabba Cash. Så det börjar nog bli dags att gå igen. Det är så mysigt att gå på bio! Jag skulle vilja göra det oftare. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma in. Jag har ett nytt musproblem om man säger så.. Och jag tänker då rakt inte ta itu med det själv! 

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards