maaalinnilssson

Alla inlägg den 25 september 2010

Av malin nilsson - 25 september 2010 20:23

Jag har lyckats fånga en riktigt jobbig förkylning.. Det gör hur ont som helst när jag andas. Hoppas jag inte får lunginflammation som Johan. Och näsan bara rinner och så har jag feber.. Blää!


Jag har försöker kurera mig med diverse olika mediciner och huskurer. Så det var lite bättre i dag. Jag lyckades pallra mig iväg på seminariet på Villa Anna iaf och försökte ha huvudet på skaft hela tiden. Nu är det bara en träff kvar och jag tror faktiskt att jag kommer sakna lördagarna vi haft tillsammans. Det är väldigt mysig där! Och maten är toppklass! I dag fick vi hjortwallenbergare med potatismos, rårörda lingon och ärtor. Var hur gott som helst! Fick en liten insikt i dag på vad det där kalaset kostar. En föreläsare som var där för fyra veckor sen hade tagit 30 tusen för att föreläsa i en timme. Inte lite pengar det där, jag skulle vilja ge alla sponsorer en stor puss på kinden! Vi deltagare behöver inte betala en enda krona för det där!


Ina ville ses och dricka vin hemma hos henne ikväll. Det hade vart hur mysigt som helst men jag kände inte riktigt för att cykla hem i det här vädret när jag är sjuk så det blev grillat och vin med mamma och pappa ikväll.


Måste säga att jag tyckte Cia var så fin i dag när hon skuttade runt bland höstlöven. Hon har sina stunder!

 

Dålig bild men i mammas rabatt blommar det för fullt! Det gillar jag! :D

  

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards