maaalinnilssson

Alla inlägg den 17 september 2010

Av malin nilsson - 17 september 2010 19:24

Ikväll blir det en riktig myskväll i soffan! Har halvfabrikats kyckling i ugnen och riset kokar för fullt. Sen blir det film med chips och dip! Mums! Det är trots allt fredag och jag har mer eller mindre levt på grönsaker senaste dagarna så i dag tänkte jag skämma bort mig lite. Lasse och Hedvig är också här så jag får mat sällskap iaf och det är skönt!


Jag hyrde en film som heter Flickan från ovan. Den verkar riktigt bra! Skulle vart roligare att ha tittat med någon men alla verkar vara väldigt otaggade på allt ikväll. Fast det är iof jag också om det inte är hemma hos mig :P


Nej nu ska jag fortsätta med min matlagning!

Av malin nilsson - 17 september 2010 13:28

Jag lyckades ignorera väckarklockan i morse och försov mig med en timme så jag fick stressa som en tok för att hinna med bussen. Och för första gången i mitt korta liv så gick jag till skolan utan smink! Kändes konstigt men skönt!


Annars har jag och Jossan haft mjölk och nöt kursen hela förmiddagen. Blev några vändor inne i ladugården när vi höll på att torka ensilage så nu luktar jag kossa. Härligt? Ehh nej... Sen blev det hamburgare till lunch! Jällas mat är nog den godaste skolmaten man skulle kunna få! Riktigt smaskens och nu är jag proppmätt! 

Jag blev jätte ledsen när Jossan påminnde mig om att jag fortfarande har en djurhus vecka kvar! Inte roligt alls. Det är typ bara hemska små ettor som inte kan något och en Robban som pratar så att öronen sprängs! Nej fy. Djurhus veckor är inget för mig inte. Kommer bli ännu värre att ha en helg sen. Vara helt ensam med alla små äckel råttor! Blää!

  


Nej nu ska jag ta en dusch och sen läsa klart min SOLO.

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards