maaalinnilssson

Alla inlägg under januari 2011

Av malin nilsson - 21 januari 2011 09:47

Jag försov mig ganska rejält i dag. Visst att tanken hade farit förbi i huvudet i går kväll för att slippa provet men jag hade bestämt mig för att jag skulle åka och göra det ändå. Så vad händer? Jag glömde stänga av ljudlös och så hade jag laddaren i så den varken lät eller vibrerade. Inte så konstigt att man inte vaknar... Och eftersom jag slutar om en och en halv timme så känns det ganska onödigt att åka nu, jag hinner ju bara komma dit så ska jag åka hem igen. 


Idag ska jag fortsätta och pyssla lite här hemma. Jag ska städa lite burar och städa igenom hela övervåningen så det är fint tills mamma och pappa kommer hem. senare kommer Emma över för en bit mat och kolla på bilder från England. Funderar på vad jag ska laga för mat. Jag är så sugen på Tom kah soppa men det var inte länge alls vi åt det så det känns lite onödigt men det är ju sååå gott! Men får se vad jag hittar på. Jag skulle behöva åka och handla i dag igen eftersom jag hade tagit för lite mjölk sist. Eller så gör jag det i morgon eftersom jag ändå måste handla då också.


I går gav Lasse mig en välbehövlig massage men åh vad ont det gör i dag! Känns ungefär som att det skulle vara träningsvärk i hela axlarna. Not so nice!


Nej städa var det ja...

Av malin nilsson - 20 januari 2011 20:33

I don't orka plugga till provet i morgon! Jag är alldeles för inne i mitt tänkande, jag har en KANON idé på gång!! Vill att pappa ska komma hem nu för vidare disskusion. Men om det blir som jag vill så är jag flerbarnsmamma nästa höst! Tummen upp för det!


Bilderna orkar jag inte heller med i dag, dagens ämne var inte så roligt heller eftersom jag måste upp på min gamla dator för att rota fram bilder. I don't orka så att säga!


Nej nu ska jag ta en lång dusch och hoppas på att provet i morgon går vägen. Egentligen så kan jag det men jag gör det svårare än vad det är för att jag tror att jag inte ska kunna det. Kanske kan sträcka mig så långt till att läsa sidorna i boken men någon mer hjärnaktivitet kommer det inte att förekomma här iaf. Blir ett gammalt hederligt omprov om det inte går vägen...

Av malin nilsson - 19 januari 2011 08:16

Så där, jag har haft problem att komma in på bloggen men nu verkar det funka igen :)


I går åkte jag in till stan och åt lunch med Sara och köpte lite födelsedagspresenter åt mamma. Tänkte eftersom hon bara kommer få ett hemmagym, eller bara och bara, men jag tänkte att det är roligt att få lite fler presenter också :) Tog en tur till nya Granngården. Jösses vad stort det var nu! Och lite lättare att ta sig dit än att hålla på att krångla inne stan.


Idag kör vi vidare med bilderna, i dag tar vi två för att jag missade en i går :)


Bild 2 - En bild på mig själv


  


Bild 3 - En bild på någon i din familj


  


Det blev en bild på fina Elin, jag har inga kort på datorn på syskonskaran så jag snodde en från hennes blogg. Som ni ser så kommer jag bli moster inom en ganska snar framtid. Jag är hur glad som helst för Elin och Robin!   

Av malin nilsson - 17 januari 2011 22:13

Japp första dagen att bocka av från listan är "någon jag umgås väldigt mycket med"


  


Ja Lasse umgås jag väldigt mycket med. Lite svårt att komma undan eftersom vi bor under samma tak. Med Lasse får man alltid härliga skratt och många vredesutbrott men det är ju bara ren och skär syskonkärlek det handlar om. Utan lillebror så skulle jag ha riktigt tråkigt här hemma. Bästa är att bara sitta och snacka när han spelar gitarr. Då är vi som bäst kompisar!

Av malin nilsson - 17 januari 2011 22:09

Hittade denna lista på systers blogg och jag kände att den här listan var något för mig. Har ju sett andra som bara lägger upp massa text och jag har tänkt på att göra en sån också men som ni känner till så säger en bild mer än tusen ord så det här passade mig som handen i handsken!


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Av malin nilsson - 17 januari 2011 09:07

Sitter och äter frukost och ska göra mig klar för skolan om ett tag. Inte kom det nån tidning i dag så då får det bli lite bloggning som underhållning. Så skönt att börja halv ett på måndagar. Hatar att gå upp tidigt när man är seg efter helgen. Vi har Samhällskunskap hela eftermiddagen fast dom lektionerna är inte så ansträngande så jag gillar måndagar. Jag är lite nervös inför provet vi kommer att ha. Vi kommer ha ett prov på allt vi gått igenom sen skolan började i höstas. Inte en chans att man kommer ihåg det liksom! Men men det får väl gå på nått sätt!


Nej nu får det vara slutbabblat. Jag ska hinna laga mat till ikväll innan skolan. Lasse ska iväg på gitarr så det blir race hem från skolan för att hinna i tid eftersom jag slutar sent. Men jag tänkte ta mammas bil för att spara lite tid. Annars skulle jag bara ha en kvart på mig att ge hundarna mat och fixa med maten till Lasse och mig. 

Av malin nilsson - 16 januari 2011 10:01

Känner mig inte det minsta utvilad. Har knappt fått en blund i natt på grund av en ylande och en skällande hund. Först hade jag lina i tvättstugan men hon gillar inte att vara ensam så hon bara satt och skällde. Svante sitter och ylar för att han inte kan komma in till henne. Sen ledsnade jag och tog upp lina på rummet. Men då blev det ett jäkla gnällande ist för att hon ville ner till dom andra och Svante fortsatte yla. Kaos.. Pappa sa att jag kunde köra över Lina till farmor och det känns ganska lockande just nu. Men jag ska hålla ut några nätter till och se om det blir bättre.


Just nu gillar jag den här låten. Låter väldigt likt Gnarles Barkley och jag trodde att det var han första gången jag hörde låten. Väldigt bra är den i vilket fall!

Av malin nilsson - 15 januari 2011 15:20

Jösses Amalia vilket röj det vart i går! Jessica blev askalas ganska snabbt och jag var väl inte direkt sämre heller. Jag kan ju säga att jag inte mår prima ballerina i dag! Haha jag skrattar för mig själv bara jag tänker igenom kvällen! Nej det här lär göras om inom ganska snar framtid! Bjuder på en bild också, och ja som sagt, ingen var ju alltför nykter!


  


Idag blir det bara häng i soffan med brori. Mamma och Pappa åkte till Gran Canaria i morse! Lagom avundsjuk man är då! Pratade med mamma nyss. Dom hade 25 grader och klar blå himmel. Låter ju inte alltför tokigt! Men nu har jag och Lasse Tha House för oss själva i en vecka. Men Lina löper och Svante är rent ut sagt stormkåt i henne så här är det inte en lugn stund vill jag lova!


Nej nu ska jag kolla på film! Laters!

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards