maaalinnilssson

Alla inlägg under januari 2011

Av malin nilsson - 10 januari 2011 15:01

Jag kollade nyss in nya schemat och det är så skönt så det bara skriker om det! Jag går typ aldrig i skolan och ju längre in på terminen vi kommer desto mindre får jag att göra. Har inte lika mycket ångest inför skolan som börjar i morgon. Eller vänta... Jag är ledig alla tisdagar! En dag till som jag kan göra ingenting. Och så får min blåtira en dag till på sig att försvinna. Det är inte helt fel de heller! 


På fredag blir det kina med Min fina Sara!.Då är det precis ett år sen vi började umgås och det måste ju firas!


  

Världens bästa vän   


Av malin nilsson - 9 januari 2011 19:55

I morse när jag skulle äta frukost så storma pappa in och skulle jaga. Jag ville också följa med så idag blev det jakt för hela slanten. Var sjukt spännande under hela passet vill jag lova! Jag har hört älgar hela dan, fast egentligen är det bara snön som ramlar ner från träden, men man satt ju på helspänn hela tiden eftersom det var älg inne. Jag hade en jätte söt liten ekorre bredvid mig hela tiden, inte ett dugg rädd alls. Som närmast var den bara två meter ifrån mig. Men sen skjöt Björn en gris och då sprang den iväg och sen var passet slut. När vi har samlats för fika så kommer det en tjäder och sätter sig i trädet bredvid oss. Undrar hur den tänkte då när han sätter sig där det finns minst 7 bössor? Jag fick skjuta men hade väl lite för bråttom så det ända jag träffa var mitt egna öga med kikarsiktet. Smart! 


Sen åkte vi hem och åt hemmagjort pizza. Mums! Nu sitter jag och är proppmätt med ett blått öga. Skön söndagkväll så att säga!

   Storjägaren och Kira      Otroligt vacker bild på mig men pappa ville så gärna ha ett kort på mitt öga. Fast här har det precis hänt så det syns inte så mycket där.

Av malin nilsson - 8 januari 2011 11:59

I morse vaknade jag med dunder och brak! Jag har alltid fönstret på glänt när jag sover och i dag hade en talgoxe lyckats tagit sig in. Blomkrukan for i golvet och sen flög stackarn runt i rummet och försökte hitta ut. Jag fick jaga runt efter den ett tag men lyckades till slut få ut den. Men det lär ha sett ganska roligt ut. en halv naken Malin med morgon frilla som hoppar runt efter en fågel. Det skulle iaf jag kunna se i repris :)


NEj nu ska jag ta och försöka få nånting gjort från min lista.

Av malin nilsson - 7 januari 2011 23:51

Ligger i sängen och kan inte sova.. Det är det värsta som finns att bara ligga och vrida och vända sig. Lyssnar på P3 men det var bara brunchrapporten, inte det roligaste men i brist på annat så duger det för mig iaf. Jag ligger och funderar på vad jag ska göra i morgon. jag har tre "verkligen MÅSTE göra"


  • Städa rummet, nu ser det ut som ett förråd efter att jag möblerade om och det är massa möbler och saker som måste bort.
  • Plugga till provet nästa vecka.
  • Göra klart projekt arbetet.

Men jag får se vad jag tar mig tid för. Men tills dess så ska jag försöka sova lite :)

Av malin nilsson - 7 januari 2011 16:21

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja med maten! Idag blir det kanske en av dom godaste maträtterna mamma gör! Tom Kah soppa till förrätt och Sataykyckling som huvudrätt. Fast idag blev det ingen kyckling pappa och jag slaktade ut lite ur hönshuset på eftermiddagen så det blir en seg gammal tupp men det går väl lika bra det antar jag...


Ingen som vill följa med på husdjursmässan i Kista på söndag? Iaf så ska jag dit och än så länge finns det plats kvar i bilen :)


http://www.kistamassan.com/events/husdjur2011

Av malin nilsson - 5 januari 2011 17:54

Jag har hittat en ny hobby. Jag skottar upp gångar i snön som Lina blir helt tokig i! Lina och jag var ute i 2 timmar och lekte i gångarna. Hon ser inte över snön så för henne är det som en labyrint. Sjukt kul när hon försöker hitta mig! Man kan knappast hitta härligare hund! Fast det är jag nog ganska ensam om att tycka. Alla andra i familjen tycker inte om henne. Men jag tycker hon är bäst! Jag ska försöka filma nån gång när hon och svante jagar varandra i gångarna och lägga ut på bloggen. Haha dom är helt vita efter några varv.

   


I dag firar mamma och pappa 30 år tillsammans och 29 år som förlovade så det blir trerätters middag. Nån förrätt med lax som vi skulle improvisera ihop, oxfilé med klyftpotatis och vaniljpanacotta med rårörda hallon till efterrätt. Kommer bli hur gott som helst tror jag!

Av malin nilsson - 4 januari 2011 20:03


                   


Gå in på länken för att kolla på Saras bilder också :)

http://sarakristina.bloggplatsen.se/2011/01/04/4284914-nyarsbilder/ 

Av malin nilsson - 4 januari 2011 09:44

Jag som tänkte gå upp tidigt i dag... Ligger fortfarande och drar mig i sängen med datorn på magen. Måste börja bli bättre att gå upp i tid. Men jag sover så dåligt på nätterna så jag är ganska trött. Jag har drömt så sjuka drömmar de senaste nätterna! I morse drömde jag att jag var en vampyr. Jag blev jagad av nån skäggig gubbe genom hela stan, sen hoppade jag ner i Fyrisån och skulle simma iväg men då blev jag jagad av en svan och en and... Ja ni hör! Inte undra på att man sover dåligt liksom!


Pappa kom och banka på min dörr och sa att det är solförmörkelse. Det är molnigt så man såg inte så jätte bra men det skulle vara som mest klockan 10 så jag ska kika ut igen då. Fast skillnad ute var det ändå... Ser ut som att solen håller på att gå ner för det är ganska skumt ute.

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards