maaalinnilssson

Alla inlägg under januari 2011

Av malin nilsson - 14 januari 2011 11:41

Äntligen slutat fast det är är ju 4 timmar till sara slutar så jag ska väl försöka fördriva tiden tills dess... Min drömtåra gjorde mot förmodan succé på lektionen. Eller iaf tog den slut så jag antar det iaf.


Just nu känner jag mig på topp inombords! Jag har tusen ideér efter dagen och nu ska de diskuteras med chefen där hemma! Kvällen känner jag på mig också kommer bli dunder, även om jag ser ut som om jag inte sovit på flera nätter eftersom min blåtira gått tillbaka ganska bra men det som återstår är ett stort mörk parti under ögat. Jag ser typ sjuk ut eller nått! Nej nu kommer jag inte på så mycket mera att skriva!



Av malin nilsson - 14 januari 2011 06:45

Min trötthet har tagit över och jag känner mig lite smått otaggad på hela dagen nu faktiskt. men det blir nog bra när man kommer i gång. Sängen var så härligt varm och mysig och jag sov min första natt på länge utan några udda drömmar! Men det var ganska lockande att sova några timmar till och komma senare till skolan. Fast egentligen så har man ju fått sina 8 timmar men ändå så är man lika trött för det...


Sitter i köket och har precis ätit klart frukosten. Det gick fort att göra sig klar i dag, en halvtimme kvar tills jag måste gå hemifrån. Fast jag måste leta reda på mina böcker som legat och samlat damm i snart en månad.

Av malin nilsson - 13 januari 2011 18:23

Riktigt skön dag idag. Jag som trodde att dagen skulle vara mer eller mindre pain in the ass, men min powernap på bussen fick mig någorlunda pigg. Och till och med mjölk och nöt kursen flöt på. Nu har vi ju kommit in på min avdelning! Sen blev det några sköna skratt hos Jessica på elevhemmet och nu är jag mer taggad än någonsin till STUDENTSKIVAN!! Det här kommer bli en dunder vår, känner det redan nu!


Idag firar min blogg ETT ÅR! En liten sammanfattning av året:

  • 319 Inlägg'
  • 107 uppladdade bilder
  • 80 kommenterer

Inte så jätte intressant kanske men det är så det ligger till iaf.


I morgon firar jag och min finis ett år "tillsammans" och det ska firas med kinabuffe där vi träffades för ett år sen och återupptog våran vänskap. Sen blir det hem och fixa till sig och sen blir det utgång! Det var hundra år sen jag var ut så jag kan behöva socialisera mig igen...


Göta Petter vad kallt det har blivit ute då! -17 när jag gick hem från bussen! Jag som glömde mitt fönster öppet i morse, blir lagom skönt att sova i natt känner jag. Jag börjar ledsna rejält på mina drömmar nu. Inatt var mitt marsvin tokigt, han hoppade studsmatta i min säng och kaninen körde race inne i buren. WEIRD!!

Av malin nilsson - 12 januari 2011 16:18

Första dagen i skolan, ja ganska värdelöst. Att bara åka in för en lektion med inställningen att dagen kommer bli just värdelös så kan man ju inte förvänta sig annat heller. Jag hoppade över lunchen och det får jag sota för nu, jag vet hur hungrig jag blir och nu på eftermiddagen blir man sugen på typ allt som går att äta. Så det är lika bra att sätta igång med maten och stilla mitt begär så får dom andra äta senare! :)


Ikväll måste jag verkligen städa på mitt rum. För tillfället är alla mina kläder utanför garderoben. Det är verkligen kaos, jag skulle behöva rensa ut lite gamla kläder för jag får knappt plats med allting längre. Så det är därför allt nytvättat hamnar utanför för att jag inte får in det i hyllorna längre. Ja det måste ju verkligen vara ett I-landsproblem! Man har så mycket kläder så man inte längre vet vart man ska göra av dom...

Av malin nilsson - 12 januari 2011 09:12

Sovmorgon till halv ett. Jag klagar inte! Fast ändå så ställde jag klockan på 7 för att komma in någorlunda i rutinerna. Imorgon ska jag gå upp 6 och det har jag inte gjort sen skolan slutade. Så i morgon kommer jag antagligen vara mer död än levande. Torsdagar är ända dagen jag har heldag, eller ja min längsta dag. Jag slutar 2 så det är väl inte så sent ändå.


Nu ska jag försöka få i mig lite frukost sen göra mig klar och åka till skolan. Känner mig inte alltför taggad i detta väder...

Av malin nilsson - 11 januari 2011 18:11

Lasse måste vara på sitt allra bästa humör i dag. Jag ringde och frågade om han ville hitta på något och han sa JA! Så nu ska bastun startas! Hur skönt är inte det?? Hoppas att lillebror är på tillräckligt bra humör för lite singstar efter också! Jag hoppas!


I morgon börjar skolan igen, börjar med en mjukstart. En lektions religion som börjar halv ett. Ja jag kan faktiskt säga att jag kommer tycka om skolan den här terminen. Jag har så slappt schema så att det skriker om det!


Nej jag glömde den lilla detaljen att pappa har, mer eller mindre, sin garderob inne i bastun så jag lär släpa ut allting därifrån först... Men är det nån som är sugen på att bada bastu som läser det här nu så är det bara att komma över :)

Av malin nilsson - 11 januari 2011 13:10

"Vill man ha lite fnittriga fötter, fina vader och smäcker mage som en plywoodskiva så får man fasiken ligga i alltså!"



haha jag älskar Kjell! Så dåligt så det blir roligt! :D

Av malin nilsson - 10 januari 2011 18:20

Idag, eller senaste veckan, har den här låten gått varm! Älskar den! 


Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards