maaalinnilssson

Alla inlägg under oktober 2010

Av malin nilsson - 14 oktober 2010 22:04

I morse hade jag visst glömt bort att sätta på min väckarklocka så jag sov lugnt vidare när jag egentligen skulle ha gått upp. Som tur var så var Anna sjuk så det blev eget arbete. Det hände väl inte så jätte mycket för mig, kände inte att jag var på humör för såna djupa tankar som uppgiften krävde. Sen blev det mjölk och nöt kursen. Jag och Jossan speedade på med våra foderstater så det är klart! Äntligen! Sen följde Jossan med hem också för att göra klart Naturkunskapen så den är också klar nu. Känner mig duktig :D


Jag tycker synd dom stackars lilla Jossan som jag släpade med på en minst sagt märklig Aloe Vera visning. Jag blev också helt förvirrad eftersom jag trodde att det var en hudvårdsvisning. Men icke. Det var fotvård så vi satt och plaskade med fötterna i baljor med badsalt från Döda havet och skrubba med en peelingkräm och tvål. Sen fick vi plasta in fötterna i olika krämer. Men nu känns det som om man går på moln. Jag kommer absolut att köpa egna produkter så jag kan ha lite fotvård på kvällarna!


Sen dumpade jag av Jossan hos sin boyfriend och sen har jag pratat med Sara. Nu ska jag och mina baby fötter ta en dusch sen sova! :D

Av malin nilsson - 13 oktober 2010 17:33

Dålig uppdatering, jag vet! Har haft fullt upp i flera dagar nu så bloggen har kommit lite på sidan. Helgen var lugn, ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg att jag gjorde någonting alls...?


Måndag-Tisdag var det älgjakt för hela slanten. Riktigt roligt. Första dan hade jag alldeles för lite kläder så andra passet satt jag och skakade som ett litet asplöv. Jag ska aldrig mer säga att jag fryser! Jag kunde inte ens se hur mycket klockan var för att jag skakade så mycket när jag höll upp mobilen. Hände inte så mycket alls på hela dagen. Börje sköt en kalv men det var det.


I går var jag bättre påklädd och lyckades hålla mig varm hela dagen. Men klantig som jag är så lyckades jag ta mig ett dopp i ett dike när jag skulle ut på sista passet. Frös ganska rejält då också! Fast i går hade jag viltsvin på mig så då var det spännande iaf! Igår så blev det två kvigor och bror sköt en kviga på hemmaplan också. Kul kul!


Dagen har bara rusat förbi! Började med svenska och sen var det naturkunskap. Jag var ruskigt trött när jag kom hem från skolan så jag tänkte ta mig en power-nap i soffan men den slutade med att jag sov i tre timmar. Så nu är jag utvilad vill jag lova!


Nej nu ska jag plugga lite!

Av malin nilsson - 8 oktober 2010 13:35

Oj så gult och fult allt har blivit på bloggplatsen.se. Är ju såklart ingen som läser min blogg som ser det, utan det är bara jag och dom som använder bloggplatsen. Men men...


Nu är det äntligen fredag och jag har långledigt! Eller ja nästan iaf. På måndag börjar älgjakten och då har jag begärt ledigt två dagar! Skoj skoj!  


I går frågade Emma om jag skulle följa med till England i en vecka. Hade ju vart sjukt roligt men just nu verkar vi ha allt emot oss. 

1. Jag har inget pass, och det kostar 1,600 att skaffa ett tillfälligt. Och det har jag inte råd med just nu.

2. Flygbiljetterna tog nyss slut.

3. Jag måste gå i skolan mån-tis om jag ska vara ledig resten av veckan och då missar jag älgjakten. 

4. England är typ det ända landet i EU som man inte kan resa utan pass till, annars hade det räckt med körkortet.


Antar att England får vänta... =(

Av malin nilsson - 7 oktober 2010 08:49

Fy vad jag inte tycker om det här vädret!  Regnar och blåser. lagom kul att gå till bussen med andra ord... 


Hade en välbehövlig sovmorgon i dag! SKönt! Men mina konstiga drömmar fortsätter, får ingen ordnings alls på dom. I natt drömde jag att jag flydde från ett hus i skogen med Jossan där det bodde ett gammalt par som försökte döda oss. Dom lyckades skjuta mig i låret så jossan fick hjälpa mig. Sen ringde vi polisen men då visade det sig att det var parets son och tog oss tillbaka till huset. Sen vaknade jag.. jag har haft jätte obehagliga drömmar nu senaste veckan! Får skaffa mig en drömmfångare!

Av malin nilsson - 6 oktober 2010 18:36

Fy tusan vad det blåser ute! Det är ISKALLT i hela huset. Känns nästan som om det blåser rakt igenom. Efter skolan mötte jag upp Elin på Gränby. Blev inget för mig eftersom det ekar i min plånbok just nu. Men förhoppningsvis får jag snurr på försäljningen av Aloe Vera så jag kan få in lite pengar där.


Eftermiddagen har spenderats framför öppna spisen (för att få lite värme) med näsan djupt inne i alla broschyrer och papper om Aloe Vera. Låter nästan som en "hokus pokus" grönsak det där! Men funkar det gör det! Hehe så KOOOOOM OCH KÖÖÖÖP!


Jag hörde att det ska bli den kallaste vintern på tusen år! Ser man ju fram emot, Höhö ^^


Ikväll blir det en lat kväll i soffan känns det som!



JAG SAKNAR SARA PETTERSSON!

...

Av malin nilsson - 5 oktober 2010 15:38

Helt okej dag i skolan måste jag säga. Alla var väl mer eller mindre på flummhumör. Blev en väldans massa "Keneeeeth" och "Ibland kräks jag". Men det var kul.


Nu ska jag laga mat sen ska jag åka på ett möte för att eventuellt börja sälja Aloe Vera. Ska bli roligt!


Av malin nilsson - 4 oktober 2010 21:57

Sitter och funderar på meningen med livet. Är meningen med livet att leva som vi gör nu? Då gillar jag inte den här världen...


  

Av malin nilsson - 4 oktober 2010 08:17

I går var det mickelsmäss. Hade sett fram emot att åka! Men det var ingen som hade tid eller lust. Så jag spar det till nästa år. Så jag städade lite på mitt rum, men jag vet inte om det gjorde någon skillnad. Och Lilla Bel och Elvis tycker att det är vansinnigt roligt att kuta runt i buren så det skvätter ut spån över hela golvet. Så jag städade mest bara runt buren.

      


Igår plockade jag och Lasse fram barnen i oss igen och flög drake. Det var väldigt svårt faktiskt att hålla kvar den uppe i luten. Det var kul i en timme kanske sen gav vi upp. Men det var riktigt mysigt!   

Nu ska jag fixa mig och gå till skolan. Blää har ingen lust alls! Jag har inte ens börjat på arbetet som skulle vara klart i dag! Suck... måste skärpa mig!

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards