maaalinnilssson

Alla inlägg under oktober 2010

Av malin nilsson - 26 oktober 2010 09:21

Sitter i skolan och har projektarbete. Har hittat lite mått och så där så i helgen ska jag börja leta efter material och sen ska jag börja bygga när jag  kommer hem från ENGLAND. I morgon är det precis en vecka kvar tills jag åker! Ska bli så skönt att komma bort ett tag från all skit. Senare har vi SO sist men inte mist Svenska. Sen blir det väl hem och plugga I think.. 


Har jätte svårt att koncentrera mig! Magen knorrar och jag sitter mest och räknar ner minutrarna tills lunchen börjar. Men jag får skylla mig själv när jag inte äter någon bra frukost. I dag hann jag bara med en grön banan i all hast på väg till bussen. Det står man sig inte allt för länge på. Gröna bananer är ingen hit.. Dom ska vara helt gula precis innan dom börjar få bruna fläckar. Men det är lite svårt att hinna med och äta upp alla eftersom dom bara håller sig så där gula och goda nån dag. Inte direkt så jag klämmer i mig 10 bananer på en dag. Så jag får äta gröna också..


Men är jag hungrig eller vad? Kände att det här inlägget handlade mest om min förkärlek till bananer, men ja ja... är jag hungrig så är jag...

Av malin nilsson - 25 oktober 2010 16:26

Arbetet jag håller på med gör mig lite smått galen, jag har snart slitit av mig vartenda litet hårstrå på huvudet! Har suttit i snart 5 timmar och klurat på samma uppgift. Ger snart upp... Men jag ska banne mig få VG i den där kursen nu när jag har möjlighet till det.


Det var ganska ovärt att gå upp i morse. En halvtimmes lektion sen slut för dagen. Det tar iaf två och en halv timme fram och tillbaka så jag låg ganska bra i sängen i morse. Men det var bara att pallra sig upp.


Nej nu ska jag sjukna in i mina böcker igen... Suck..


Av malin nilsson - 24 oktober 2010 15:36

Igår ringde Lisa och frågade om jag kunde skjutsa in henne till stan, snäll som jag är så gjorde jag det. Sen kunde jag inte hålla mig när jag åkte förbi ICA väst. Jag var tvungen att hyra en film! Robin Hood var uthyrd så det blev Clash of the Titans ist. Den var helt klart värd att se även om det kanske inte var en av de bättre filmerna.

  


Nyss var Emma och Andreas här och fikade. Nu är jag ännu mer taggad att åka till England! Kommer bli sjukt kul tror jag!


Nu ska jag laga till pannkakor för ikväll ska vi äta Crêpes. Yummi!

Av malin nilsson - 23 oktober 2010 13:34

Bidde ingen utgång eftersom Sara har urinvägsinfektion (lagom kul att dricka när man inte kan kissa :O) Jag kände också att jag skulle kunna bli lite mera frisk innan jag går ut. Vi satsar på nästa fredag/lördag. Då har ju också pengarna kommit så jag tror att det blir bättre nästa helg =) Blir en myskväll hemma i soffan ist.


Mamma skulle köpa hem lax. Mammas lax är så underbart god tillsammans med pressad potatis och skaldjurs sås. Yummi! Det är ingen bra film på tven heller så man kanske ska åka och hyra en? Är skit sugen på att se Robin Hood med Russel Crowe.

  

...

Av malin nilsson - 22 oktober 2010 23:44

Satt nyss och kollade på The Bourne identity som går på trean men jag vet inte om det var någon film för mig faktiskt. Jag ångrar nu att jag inte såg klart filmen, var ju trots allt bara 20 minuter kvar när jag gick. Nu kommer jag ligga och fundera på hur den slutade ist. 


Imorgon ryktas det om alkohol intag som Jossan sa. Känner att det inte skulle sitta helt fel just nu, fast det beror väl på hur man ser det. Tror att min plånbok helst skulle vilja stanna hemma men ibland får man faktiskt unna sig lite =) 


Nu ska jag sova och hoppas på att min förkylning är bättre i morgon.

God natt!


Av malin nilsson - 22 oktober 2010 10:58

Vart är snön alla pratar om egentligen? Har inte sett en ända flinga än så länge och nu började solen kika fram..


I natt slog min förkylning till ordentligt! Feber och en riktigt jobbig hosta. Blöö... Kände inte riktigt för att jaga kor hela dagen när jag mår så här så jag sjukanmälde mig. Nu sitter jag och jobbar med mitt projekt arbete ist. Tror det kommer bli skit bra det där, nu vet jag precis hur jag ska göra!


Nu sitter jag och lyssnar på Mimikry. Vet inte riktigt om jag ska tycka om dom eller inte. Både bra och dåliga på samma gång. Hmmm får inte själv ihop det där :P


Av malin nilsson - 21 oktober 2010 20:59

Otroligt skön dag har det varit i dag! På religionen var det riktigt intressant att delta i diskussionerna. Många kloka ord och kanske några mindre kloka som ibland slinker ur men kul var det iaf! Lunchen var awesome och sen hade vi mjölk och nöt kursen. Jord klassen har åkt till Elmia så jag, Jossan och Jessica fick ha KG alldeles för oss själva. Riktigt skönt sådär lektionen innan provet. Nu förstår jag det mesta (fast egentligen kan jag ingenting)! (Återigen ett par kloka ord från mig)


Sen blev det en tur i staden och jag köpte en väska som jag ska ha när jag åker till England. Eftersom vi bara kommer ha handbagage så kände jag att det behövdes en lite större väska. Blev riktigt nöjd med den måste jag säga :D Virrpannan-Malin har förlagt sin USB-kabel så jag kan inte ladda upp någon bild på varken skorna jag köpte igår eller väskan. Suck^^


Det blev ingen träning i dag heller eftersom min förkylning aldrig vill släppa taget. Men nästa vecka ska jag banne mig ta tag i den berömda kragen och pallra mig iväg. Nu ska jag packa ihop lite kläder för i morgon har vi lektion i ladugården. Kanske inte så jätte kul men skönt att slippa sitta fyra timmar bakom bänken iaf! Sen ska jag träffa Sara och på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Lördag blir det utgång iaf :D

Av malin nilsson - 18 oktober 2010 23:36

Jag har helt förälskat mig i Irländsk musik. Helt underbart! Ångrar så mycket att jag inte åkte dit i sommras..


Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards