maaalinnilssson

Alla inlägg under oktober 2010

Av malin nilsson - 18 oktober 2010 23:18

Kollade nyss på Casanova som gick på nian. Heath Ledger är ju bara så snygg och var en riktigt bra skådis också! Synd att han inte hann göra fler filmer i sitt liv.

  


Jag läste i dag att kärleksfilmer verkligen kan göra en olycklig. Om man kollar på en kärleksfilm så kan man vara deprimerad i tre månader. Kanske därför jag har känt mig så extremt nere senaste månaderna hehe. I minitestet som jag gjorde svarade jag ja på 5/6 frågor. Enligt artikeln så skulle man försöka gå prata med någon om man svarade ja på fler än två. Men man ska kanske inte tro på allt man läser har jag hört... Känner iaf inte att jag behöver en till hjärnskrynklare för det här.

Av malin nilsson - 18 oktober 2010 15:29

Nu har jag plöjt igenom hela SOLO för den här månaden. Underbar tidning det där! En SOLO i månaden är alldeles för lite.


Nu ska jag skala potatis sen ska jag vara skjutledare med Pappa i Örsundsbro. Blöö! Jag som knappt kan räkna ut 1+1. Fast jag kanske skulle kunna skjuta till mig min sista guld medalj jag har kvar. Troligt att det kommer hända liksom ^^.

Av malin nilsson - 18 oktober 2010 12:55

Jag är helt slut! Jag skulle bara gå ut en liten tur i skogen och släppa Lina så hon fick träna lite. Tji fick jag minsann! Tre och en halv timme senare och båda är helt slut! Första halvtimmen hände det ingenting alls, hon svansade mest runt benen på mig hela tiden. Sen gick vi längre in i skogen och hon försvann som ett skott in på grannmarken och var borta i över en timme utan ett ljud från henne. Då började jag gå efter henne och upptäckte senare att min kompass inte funkade. Suck! Jag hade gått runt i cirklar i typ en halvtimme innan jag kom på det. Sen hörde jag på pejlen att hon drev för fullt så då väntade jag på att det skulle komma tillbaka. Men det gjorde det ju såklart inte. När hon hade slutat driva var det bara att knata efter eftersom hon bara försvann längre bort. Jag fick tag på henne tillslut och då var hon så trött att hon knappt orkade gå. Nu är vi äntligen hemma och jag tänkte fortsätta lite på mitt projektarbete. Och så såg jag att min SOLO tidning kom nu med posten så jag ska gotta mig lite i den också :D

Av malin nilsson - 17 oktober 2010 18:21

Av malin nilsson - 17 oktober 2010 18:08

Fy sicken seg dag det har varit. I morse ställde jag klockan på halv 7 för att åka med till Lagga och jaga men jag har dragit på mig en förkylning under natten så jag orkade inte gå upp. Sen sov jag till 10 och har fördrivit dagen med lite städning och myst med min lilla skrutt. Lasse har lärt mig spela GTA och så gjorde han en egen gubbe till mig också. Vet inte om jag förstår mig på det där spelet... Alldeles för mycket dödande..

        

Jag har världens goaste lilla kanin   

Av malin nilsson - 16 oktober 2010 17:31

Gårdagen blev väldigt lugn. Jag var grymt trött så jag somnade i soffan nästan direkt. Jag vaknade runt 10 av att Pappa nöp mig i näsan så jag inte fick någon luft. Där kan man verkligen snacka om brutalväckning! Hatar när han gör så! Och sen gick jag och la mig i min egna säng. 


Idag så bytte jag startmotor i Pappas bil. Eller jag gjorde det nästan själv iaf. Pappa fick hjälpa till att skruva ur alla skruvar som satt som berget. Även fast både jag och pappa tog i så var det nästan så vi inte fick ur dom. Men sen fick vi ur som och jag kunde fortsätta själv. 


När bilen var fixad åkte jag och Lasse ut till skolan och hoppade agility med hundarna. Har aldrig hoppat med våra hundar och jag kommer nog inte att göra det igen. Svante var inte ens det minsta intresserad av korven jag hade så det var omöjligt att få honom över ett hinder. Lina sprang mest bara runt och ville nosa. Ellie var ganska duktig men jag tror inte att det riktigt var hennes grej. 


Nu sitter jag och kollar på reprisen av arga snickaren. Har börjat tycka det där programmet är riktigt bra faktiskt! 


Av malin nilsson - 15 oktober 2010 14:49

Fy fan så nice! Emma har bokat två flyg biljetter så den tredje november åker vi till London! Jag längtar redan hur mycket som helst! London är nog den stad jag helst av allt skulle vilja se inom Europa så jag är hur glad som helst! Det kommer bli första gången jag sätter min fot utanför norden. Det kommer bli en toppen vecka!


Idag var det mjölk och nöt kursen hela dan. Jag kan spy på det där ämnet snart! Läraren står i typ 4 timmar och bara maler igenom massa fakta. Kan ju säga att det mesta går in i ena örat och slinker ut ur det andra. Och så ska vi ha prov snart nu också. Känns ju jätte kul när man fattar kanske hälften av allt det vi lärt oss. Men ska ta tag i det och plugga järnet snart!


Efter skolan åkte jag ner på stan. Först blev det en vända till BJ och skrev på kontraktet för studentskivan sen till polisen och ansökte om pass och sen tog jag bussen hem.


I dag har det blåst snorkallt ute! Hade jag varit lite smartare i morse så hade jag satt på mig lite mer kläder men jag lyckades ta mig igenom blåsten iaf.

Av malin nilsson - 15 oktober 2010 13:55



Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards