maaalinnilssson

Alla inlägg under augusti 2010

Av malin nilsson - 12 augusti 2010 00:27

Måste lägga upp en bild också :) 


  

Av malin nilsson - 12 augusti 2010 00:14

Har nyss kollat på Avatar. Jag är helt såld! Satt i soffan som helt förstenad, tror inte ens att jag blinkade en ända gång! Jag skulle kunna kolla på den igen om klockan inte var så mkt. Och vad jag grät i slutet! Glädjetårarna bara strömma när Jake tillslut blev en Na'vi. Bästa av allt är när Jake och Neytiri tittar på varandra och säger "Jag ser dig". Det är så fint... ahh... jag skulle kunna fortsätta i evigheter! 


Nej nu ska jag falla in i drömmarnas värld jag också...


God natt =)

Av malin nilsson - 11 augusti 2010 20:13

Senaste dagarna har jag pluggat som en dåre och visst var det värt det nu! Så jäkla skönt att ha skrivningen klar!


Uppkörningen börjar kl. ett i morgon i Västerås så jag och pappa ska köra dit några timmar innan och snurra lite så man får upp flåset. Jag tog en körlektion igår och han sa att jag hade förbättrat mig mycket sen sist jag körde (för typ 4 månader sen?) så det kändes riktigt bra! Bara några små grejer som jag skulle tänka på. Jag hoppas på det bästa och att den jag kör med är på bra humör!


Ikväll ska jag inte tänka på nånting alls som har med körkort och bilar att göra. Ikväll är det ryggläge i soffan. Ska äntligen titta på Avatar! Har längtat sjukt mycket after att se den! Har höga förväntningar men vi får se :)!


Tjena mors!

Av malin nilsson - 9 augusti 2010 23:38

Nu har jag legat i en timme och kan inte sova så då startade jag datorn igen för att gotta mig i andras olycka! För att det är ju den ända sanna glädjen har jag hört :). Se och njut!


Av malin nilsson - 9 augusti 2010 10:08

Känner att det börjar pirra lite i magen nu :) i morgon är det körlektion (7.30 hur f*n ska jag orka upp så tidigt!!) Och sen är det Dagarna D. Onsdag är det skrivning och torsdag uppkörning. Hoppas verkligen att jag klarar det! Var ut och körde runt lite i Uppsala i går och det gick riktigt bra faktiskt! Pappa satt tyst hela tiden så han hade inget att säga till om heller. Jag hoppas på det bästa!


I dag ska jag läsa körkortsboken hela dan och hoppas på att nånting fastnar. Annars när man läser den så går det in på ena sidan och ut på den andra. 


Nej nu har jag inte tid med det här! 

See ya!

Av malin nilsson - 7 augusti 2010 15:55

Igår var det hur fint väder som helst så den spenderades med flickorna i Öregrund på klipporna. Hur mysigt som helst!


Först satte vi oss på en uteservering och åt pizza, kebab och tzatziki. riktigt mumsigt! Sen satte vi oss på klipporna och mös. Blev en lugn kväll för alla. Linn och Carro åkte hem vid halv elva och jag och Julia åkte med halv 12 bussen. Jag kom inte hem förens kvart över tre eftersom vi först satt fast i Östhammar i hundra år och sen fick jag sitta i Uppsala och vänta på nästa buss... Fy vad less jag var då! Var riktigt skönt att krypa ner i sängen när jag väl kom hem!


Nu sitter jag och väntar på att min västerbottenpaj ska bli klar. Jag var tvungen att göra en ny (eftersom Elin och Mamma misslyckades med den första *host, host*). IKväll blir det kräftskiva för hela slanten! Ska bli så gott! 


Hejs!


        

Av malin nilsson - 5 augusti 2010 14:06

Idag är det toppen väder! Jag la mig ute på balkongen direkt när jag vaknade! Hur skönt som helst! Men det var så sjukt mkt flugor där! Sen när jag började kolla så ligger det en död fågel bredvid mig! Tur att jag är förkyld säger jag bara! Fy vad äcklig den var!


Sen hjälpte jag pappa att fylla upp några säckar med hönsfoder och packade ner några kycklingar i lådor och så åkte vi över till Gudrun med allting. Shit vilken jäkla tant det där är! Hon har typ 5 växthus, hur mkt grönsaksland och massa höns. Förstår inte hur hon orkar?!


I morgon ska jag Linn, Julia och Sara åka till Öregrund på roslagsloppet. Kommer bli hur mysigt som helst tror jag! Hoppas bara att det är fint väder!


Nu ska jag städa lite på mitt rum.


See ya!

Av malin nilsson - 4 augusti 2010 15:30

Stackars mig som lilla Julia brukar säga... Jag har bara legat i sängen i dag och inte gjort mycket alls. Jag har ingen feber längre så det är ju positivt men jag har jätte ont i halsen. I dag har jag levt på nyponsoppa och honungste. Bra för halsen, iaf är det vad jag inbillat mig :)


Inatt sov jag hela natten för en gångs skull. Vaknade kl 11 av att mamma banka på dörren och ville ha internet och sen kunde jag inte somna om. Men det var skönt att sova länge. Annars vaknar jag vid 8.


Nej nu ska jag plugga lite till körkortet. Om en vecka kan jag ha körkort :D Wihoo!


Och just ja... I dag när jag läste tidningen så var Frasse med i tidningen med sin Husse. Var jätte kul att se honom i gen (fast det var inte så bra kort), han var precis kopia av Ellie. Skoj skoj!


Later!

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards