maaalinnilssson

Alla inlägg under februari 2011

Av malin nilsson - 15 februari 2011 14:58

För er som missade det så var det alla hjärtans dag i går. Jag tog tillfället i akt och bjöd hem Jessica på lite filmmys. Vi åkte till Ica Väst och hyrde Pandorum, vad passar bättre än en skräckfilm på en dag som denna? Sjukt bra film iaf! Älskar filmer som man måste tänka till lite i för att förstå. Väldigt otippat slut var det men det var nog de som gjorde att filmen blev bra också. Den kan jag rekomendera i alla fall :)


Ni kan kolla på en trailer här


  

Av malin nilsson - 13 februari 2011 11:58

I dag tog jag en lång sovmorgon. Vaknade klockan elva och sen dess har jag kollat på damernas störtlopp. Faktiskt riktigt roligt att kolla på tycker jag. Det går ju så jäkla fort för dom! Banan är nästan 3 km och den biten åker dom på 1.5 minuter! Helt makalöst! Madelhastigheten ligger på 100 km/h! Anja åkte inte så värt bra och hamnade på elfte plats. Lite tråkigt, jag trodde att hon skulle hamna på topp 5 iaf. 


Min moster fyller år i morgon så i dag skulle hon ha lite fika hemma hos sig. Jag är fortfarande sjuk så jag får stanna hemma, men resten av familjen har åkt så jag vet inte riktigt vad jag ska roa mig med i dag. Baka kanske? Det var längesen, skulle behöva baka lite bröd annars har jag ingen frukost i veckan.


    


Det är så himla vackert ute nu när det kom mera snö. Även om jag längtar till våren och värmen så gjorde det inte mig så mycket att det kom så mycket snö :)


Av malin nilsson - 12 februari 2011 19:27

"Melodifestivalen deltävling 2" Undrar vad som hände med schlagern egentligen? Förr om året satt jag bänkad, att missa ett program var ju lika med jordens undergång. Förra lördagen stängde jag av efter två bidrag. Det är ju löjligt! Nu är det till och med artister som ställer upp som inte ens kan svenska. Och att man tar in en utländsk jury är ju ännu värre! Svenska melodifestivalen och svenskarna får knappt längre vara med att rösta på bidraget som vi gillar mest. Jag struntar i vilken placering vi får i Eurovison song contest så länge vi har ett bidrag vi är nöjda med!


Tänkt att man kan bli så upprörd över ett tv-program! I vilket fall så ska det bli enormt kul att se Babsan uppträda!


  

Av malin nilsson - 10 februari 2011 10:29

Jag åkte på en riktig dunderförkylning med feber under natten. Men med tanke på hur kallt det var i går är jag knappast förvånad. Idag ska jag ligga i sängen hela dagen och hoppas på att jag är bättre tills i morgon :)


  

...

Av malin nilsson - 9 februari 2011 23:42

Trött

Kall

Förkyld 

Hungrig


Ja det är nog så jag mår just nu. Kom nyss hem från att ha följt med en säljare ut och se hur dom jobbar. Lite fundersam är man ju, många intryck på en kväll. Jag ska sova på saken och känna efter om det här med försäljning är något för mig. Känner mig inte på topp just nu. Det var så in åt helvete kallt (milt uttryckt) ikväll. Jag är kall så långt in i kroppen man kan komma. Hade jag använt hjärnan lite bättre i morse så hade jag såklart klätt på mig bättre. För jag kollade på vädret och såg att det skulle bli kallt framåt kvällen. 


Nej nu ska jag ta en varm och skön dusch och lägga mig och sova. Tror att jag gör en liten fuling och tar sovmorgon. Skulle vara ganska så skönt! Men jag får se hur jag känner när jag vaknar...

Av malin nilsson - 8 februari 2011 14:44

I dag är jag inte på topp alls... Vaknade och hade ruskigt ont i halsen. Usch, usch, fast jag tror nog att jag kände efter lite för mycket när jag sjukanmälde mig. Normalt så brukar jag vara lektionsfri på tisdagar men nu ska vi redovisa våra projektarbeten. Inte hade jag lust att åka in till skolan för att bara sitta och göra ingenting i fyra timmar. Nej jag tog tillvara på tiden i stället och pluggade till samhällsprovet vi har på torsdag. Kändes som om det var mer värt.


Annars så är det ju lovely väder ute. Funderar på att ta mig en promenix. Skulle ju vara grymt skönt! :D

Av malin nilsson - 7 februari 2011 17:47

Full rulle hela helgen har det varit. I fredags så kom Sara och hälsade på. Vi åkte och hyrde film (en dålig sådan) och köpte chips och dip. Mumsfilibaba! Båda var trötta så vi somnade ganska tidigt. Lördagen gick ganska så fort, Sara åkte hem och byttes av med min nyfunna vän Jessica. Det blev utgång och för en gång skull kommer jag ihåg hela kvällen. Vi sprang på Kalle och som tur var så körde han. Jag hade vansinnigt ont i fötterna så det gjorde inte mig så mkt att vi slapp gå biten hem till mig. Söndagen låg jag och Jessica hela dagen. Och den stunden som vi inte var stilla så åkte vi iväg och köpte varsin pizza. Den satt så jäkla bra kan jag lova! Men fy, max och pizza på en och samma dag är inte att rekommendera! Nu ska jag ha en "lätt" vecka. 


Jessica stannade kvar tills i morse och då åkte vi till skolan. Fruktansvärt ovärd dag! Samhällskunskap är inte direkt mitt favorit ämne. Och att vi ska ha prov på torsdag gör inte saken bättre... Nu ska jag fixa med maten för min mage skriker efter mat! 

Av malin nilsson - 2 februari 2011 21:17

Har verkligen en dålig dag i dag. Har haft ganska många sånna de senaste dagarna. För står inte vad som har hänt... Skönt att jag inte är så långsint iaf. Det räckte med att sätta på några låtar med Lars Winnerbäck, som förövrigt måste vara Sveriges bästa låtskrivare. Har ni spotify kan ni hitta en grymt bra låt här.


I dag skulle jag ju få provjobba på Sector alarm men chefen ringde och sa att det var några sjuka i dag så han hade inte tid att visa mig hur allt fungerar i dag. Så nästa onsdag bokade vi in en ny tid. Men jag vet inte om jag är så taggad på det där jobbet längre så jag får se om jag ska avboka mötet eller ej...


Jag längtar så mycket till sommaren nu! Jag är lika blåögd nu som alla andra vintrar och tror ännu en gång att den här sommaren kommer bli en av de bästa. Fast jag vet inte, men just nu känns det verkligen som att det kommer bli en awesome sommar! Jag är iaf bra sugen att ta en tur i vårt lilla avlånga land med husvagnen. 


Det är iaf höjdpunkten på sommaren att ligga och guppa på en madrass i solen på vattnet vid sommarstugan!

  

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards