maaalinnilssson

Alla inlägg under maj 2010

Av malin nilsson - 14 maj 2010 07:33

God morgon! I dag är jag uppe med tuppen i dag igen, bokstavligt talat... Tuppjäveln sitter och galer som en galning! Men i natt har jag kunnat sova hela natten utan att ha haft öronproppar! Är så lugnt och skönt nu när marsvinen bor ute.


I dag ska jag storstäda mitt rum. Inte så väldans kul men jag har brist på annat...


Sen blir det utgång. Har inte riktigt bestämt vart vi ska... Jag är ganska sugen på framfickan om det är fint väder. Annars blir det nog Kalas...


Men nu ska jag gå ut och se efter  om marsvinen överlevt natten...


Hej svejs

Av malin nilsson - 13 maj 2010 15:08

I dag släppte jag ut Bel, Viktor och Elvis så dom fick smaska lite på gräset. 


  


           


Loke satt och skällde som en besatt så jag gick och hälsade på honom också ett litet tag :)... Till och med han var på bra humör i dag.


    



Av malin nilsson - 13 maj 2010 08:20

I dag är det torsdag. Och det är sååå skönt att vara ledig :). I dag ska jag äntligen få ändan ur vagnen och bygga en ute bur till mina små monster. Hade egentligen tänkt skjuta på det men efter i natt så klarar jag inte av dom längre! Har knappt kunnat sova nånting! Vid sju orkade jag inte längre så då gick jag upp och åt frukost.


Jag drömde i natt att jag var uppe vid sommarstuga och låg och solade på bryggan. Gud så härligt det var! Längtar så mkt tills att det blir varmare ute så man kan vara där. I sommar ska jag fan ha körkort så jag kan åka dit själv över dagarna.


  

Av malin nilsson - 12 maj 2010 19:45

Ja jag kan ju börja med att säga att vi struntar i mitt töntinlägg tidigare och så gör jag ett nytt :).


Jag, Linn och Julia åkte in till stan och åt sushi till lunch. Så sjukt gott det var! Är fortfarande proppmätt! När vi ätit klart kom en servitör och fråga linn om hon hade ätit för mkt eller om hon var gravid  ! 


Sen åkte jag hem till Julia och lekte lite tills vi skulle träffa klassen.


Vi åkte ner på stan igen runt 4 och köpte jordgubbar, ballerinakex och saft. Sen begav vi oss mot statsparken. 


Johanna är ju bara för söt! Kommer sakna henne massor, trots alla påhopp jag fått under hösten... (Hmmm hårig... Jag ska minsann sätta dig på plats nån gång också!)


Nu är jag hemma igen och har inte så mkt att göra... Är riktigt sugen på att gå ut men jag tror jag spar mig till fredag. 


Hej hopp!

Av malin nilsson - 12 maj 2010 13:43

Hej Kära bloggen!


I dag var jag i skolan, det var lite tråkigt för Julia ville inte leka med mig i dag så jag fick leka med Linn ist. Sen åkte vi in till stan och åt sushi så nu är vi bästisar igen. Nu sitter jag hos Julia och väntar på att klockan ska bli 4 då ska vi till statsparken och träffa våra andra kompisar och dagisfröken och fika och spela kubb. Nej nu har jag fått skrivkramp så nu orkar jag inte skriva längre...


Goodbajs!


P.s Jag ha väldigt tråkigt D.s

Av malin nilsson - 11 maj 2010 17:07

Det har vart en så skön dag! Hade sovmorgon till tolv men jag kunde inte sova så jag gick ändå upp vid 8 och satte mig på balkongen och njöt av solen. Vi slutade vid halv 2 så då åkte jag hem och vet inte riktigt vad jag gjorde i 2 timmar... Tiden bara försvann, kommer inte ihåg nånting heller från den tiden...


Sen gick jag och Svante en promenad. Tänkte bara ta en kort runda över "lilla golfbanan" men sen träffade vi på Siv och taxen Moa. Satt där en halvtimme och pratade, var jätte skönt att sitta i solen.Moa gav Svante massor med bitch-blickar så han tyckte inte att det var lika kul men det fick gå ändå.


Ikväll ska jag kolla klart på Sherlock Holmes. Skit bra film! Men som alltid kan kan jag inte hålla ögonen öppna när jag kollar på film så jag ska se slutet i dag :)


See ya ;)

Av malin nilsson - 11 maj 2010 09:04

Nu låter jag som en gammal tant eller nånting men det är UNDERBART väder ute!


  


Och jag älskar att jag har sååå bra kamera på min mobil! Så skönt att det börjat bli grönt ute nu! Ett tag tänkte jag nästan sjuk anmäla mig och stanna på balkongen hela dagen, jag har faktiskt lite ont i huvudet  ;). men men jag får väl börja fixa mig inför skolan nu :(...


See ya

Av malin nilsson - 10 maj 2010 18:54

Sitter med Lasse och sjunger med i lite låtar... Fan vad jag saknar att ha singstar! Funderar på att köpa det snart   .


Jag undrar varför inte töntjulia ringer upp mig! Har ringt henne typ 20 ggr men inget svar... Hon kanske har frusit fast ute på Jälla... Det hade jag gjort om jag fått väntat på bussen en timme...


För första gången på typ 2 månader hade jag jeans på mig! Och jag gillar det inte! Något oskönare får man ju leta efter!


Nej nu ska jag trotsa vädret och ta en promenad på Söderby... Burrrr! Kallt!


Hej svejs! 

Presentation


Hej! Jag heter Malin Nilsson och bor i Uppsala.

På min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Nedräkning till studenten

Omröstning

Min blogg?
 Ogillar
 Gillar

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards